Petrica Cercel

Petrică Cercel tatăl lui Ionuț Cercel a decedat după ce fusese infectat cu Covid-19. Petrica Cercel was a Romanian singer and musical artist.


Youtube New Video Song Youtube News Music Playlist Music Videos

Din câte se pare artistul avea mai multe probleme de sănătate iar infectarea cu noul coronavirus i-a fost fatală astfel că Petrică Cercel a murit.

Petrica Cercel. Anunțul vine în contextul în care în urmă cu câteva zile artistul se afla în stare gravă internat la spital unde a fost intubat după ce a contractat coronavirus. Spynewsro a informat că artistul și-a dat ultima suflare pe patul de spital. Citeste mai mult despre.

Petrica Cercel Ionut Cercel Petrica Cercel covid Autor. But the virus became quite infectious and took his life in the end. Even though he is gone Petrica will always be remembered for his exceptional songs.

Tânărul spera la o minune și nu se gândea nicio clipă că tatăl lui se va stinge din viață. Este zi de doliu în lumea manelelor după ce Petrică Cercel a murit. Petrică Cercel a murit după ce a stat internat mai multe zile în spital în urma infectării cu noul coronavirus.

One of his most popular songs is Platesc Pentru placerea mea which translates to I pay for my pleasure has crossed more. Anunțul trist a fost făcut la numai 2 zile de când CANCANRO a stat de vorbă cu fiul artistului Ionuț Cercel care ne povestea cu bucurie că analizele tatălui său au ieșit mai bine și că medicii îi. It looks like the singer got infected with covid-19 and refused to go to the hospital for personal reasons.

Astăzi pe 16 septembrie Petrică Cercel s-a stins din viață. Friends and colleagues are in a state of shock after finding out that Cercel died due to COVID-19. Soția lui Petrică Cercel devastată de moartea artistului Petrică Cercel a murit.

Petrică Cercel este internat în stare gravă în urma infectării cu virusul SARS-CoV-2. Se mândrea cu o carieră de peste 20 de ani în muzică. Veste tristă în lumea muzicii de petrecere.

He is best known for his songs Familia mea n-are suparari Am Facut Bani Bani N-am nevoie de palate among many others in recent times. Petrica Cercel died of covid-19 as confirmed by the sources. Starea de sănătate a manelistului era extrem de gravă și din păcate joi s-a stins din viață.

Fiul său Ionuț Cercel a fost cel care a oferit primele declarații despre starea de sănătate a tatălui său. But the virus became quite infectious and took his life in the end. Petrică Cercel celebrul cântăreț de manele se află internat la spital într-o stare gravă după ce a fost infectat cu Covid-19.

Petrica is a late musician who passed away after being hospitalized for a few days in Bucharest. Cine a fost Petrică Cercel. El a lăsat în urmă doi băieți și o soție pe Ana cea despre care spunea nu de mult că o iubește nespus.

Era internat la o unitate spitalicească din Capitală după ce fusese diagnosticat cu coronavirus. Este zi de doliu în lumea manelelor după ce Petrică Cercel a murit. Cântărețul Petrică Cercel a murit la spital în urma unor complicații la infecția cu COVID-19.

Artistul era internat în. Vestea că Petrică Cercel a murit a venit ca un șoc pentru familie și apropiați dar și pentru fanii cântărețului. Petrică Cercel a murit.

Anunțul trist a fost făcut la numai 3 zile de când fiul artistului Ionuț Cercel a declarat în presă foarte optimist că. Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru Petrică Cercel. Petrică Cercel a murit.

Condoleanțe familiei îndurerate a transmis artistul Costel Biju. Cântărețul are COVID-19. Familia a fost disperată și prietenii.

Este zi de doliu în lumea manelelor. Cine a fost Petrică Cercel. Dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca a scris Ionuț Cercel fiul său pe rețelele de socializare atunci când Petrică Cercel a ajuns în spital în stare gravă.

Celebrul cântăreț de manele Petrică Cercel a murit În urmă cu puțin timp cântărețul Petrică Cercel a fost declarat decedat. Ionuț Cercel fiul cântărețului anunța în urmă cu câteva zile că tatăl său este internat în spital după ce s-a infectat cu COVID-19. Petrica Cercel died of covid-19 as confirmed by the sources.

Even though he is gone Petrica will always be remembered for his exceptional songs. It looks like the singer got infected with covid-19 and refused to go to the hospital for personal reasons. Inițial acesta a refuzat îngrijirile.

Acesta era intubat la un spital din Capitală dar a pierdut lupta cu virusul lăsând familia îndurerată în urmă. Din păcate în ciuda speranțelor familiei nu s-a. Veste tristă în lumea artiștilor.

Petrică Cercel a fost extrem de cunoscut pentru cariera sa de aproximativ două decenii fiind și un model pentru fiul lui Ionuț Cercel care la fel ca și tatăl lui s-a bucurat de un mare succes în muzică.


Pin On Petrica Cecel Mie Cand Imi Place Ceva Platesc Pentru Placerea Mea Live By Gulie Cameramanu


Pin On Diverse


Petrica Cercel Am 5 Stele Pe Un Umar Oficial Video 2019 Stele Relaxed Video


Pin On Diverse


Pin By Ariana Grande On Official Music 2021 2022 Videos Blues Music Rhythm And Blues Rock N Roll Music


Youtube New Video Song Youtube News Youtube Video Clip


The Weeknd Save Your Tears Official Music Video Youtube New Video Song In 2021 Youtube News Lil Jon Eric Prydz


Palermo Experience Hostels Around The World Palermo Hostel Around The Worlds


Youtube New Video Song Youtube News Songs Music Videos


Youtube New Video Song Youtube News Music Channel Rhythm And Blues


Pin On Copii


Youtube New Video Song Rhythm And Blues Youtube News Blues Music


Pin Su Dolci


Pin On Petrica Cecel Mie Cand Imi Place Ceva Platesc Pentru Placerea Mea Live By Gulie Cameramanu


Florin Salam A Fost Retinut Pe Aeroport La New York Jurnal De Craiova Florin New York Craiova


Petrica Cercel Doua Flori Doua Comori Oficial Video Youtube


Youtube New Video Song Songs Music Video Song Youtube News


Pin By Florin Obada On Toți Cei Care Imi Place Lui Petrica Cercel Fashion Oradea Lab Coat


Youtube New Video Song Youtube News Youtube Video Clip

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel