Petrică Cercel Copii

Petrică Cercel a murit joi din cauza COVID-19 după ce a fost internat acum câteva zile la Terapie Intensivă la un spital din Capitală. Ce au povestit martorii.


Ionuţ Cercel Total Schimbat S A Ingrăsat Vizibil Are Barbă Si Tatuaje Cum Arată Acum Fiul Lui Petrică Cercel Wowbiz

Acesta era intubat la un spital din Capitală dar a pierdut lupta cu virusul lăsând familia îndurerată în urmă.

Petrică cercel copii. Petrică Cercel fusese confirmat pozitiv cu noul coronavirus și inițial a refuzat îngrijirile medicale. Ne rugăm cu toții pentru Petrică Cercel să treacă cu bine peste această problemă. Petrică Cercel Foto.

Artistul era internat în. Petrică Cercel ultimul interviu înainte să fie răpus de COVID-19. De altfel artistul și-a pus nu o dată trăirile pe muzică exprimându-șidragostea pentru copii adevărata sa avere.

Petrică Cercel avea trei copii şi cinci nepoţi. Regretatul artist a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus care într-un final l-a răpus. Petrică Cercel a decedat la câteva zile după ce fiul său Ionuț Cercel a anunțat că se află intubat la un spital din Capitală.

Fiul lui Petrică Cercel Ionuț a anunțat pe 11 septembrie că acesta a fost internat în spital după ce s-a infectat cu coronavirus. Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului la Braşov. La începutul anului Petrică Cercel și-a arătat pentru prima dată la TV vila de lux.

A murit cântărețul Petrică Cercel după o luptă nemiloasă cu COVID. Regretatul manelist spunea mereu că se consideră cel mai împlinit bărbat din lume pentru că are trei copii și cinci nepoți o soție minunată și o carieră de succes. Un om prea bun din orice punct de vedere Dumnezeu să fie cu el și cu familia voastră au fost doar câteva dintre mesajele primite de cântăreț.

Din nefericire medicii nu l-au mai putut salva din cauza problemelor de sănătate. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit iar astăzi 16 septembrie a murit.

Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva. Declarații emoționante despre îndrăgitul lăutar. Să vină acasă lângă copiii și familia lui.

Acolo locuiau doar el și soția lui de aproximativ trei ani. Oameni buni tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate mai exact virusul acesta nenorocit COVID dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca a scris Ionuț Cercel. Petrică Cercel a murit joi din cauza COVID-19 după ce a fost internat acum câteva zile la Terapie Intensivă la un spital din Capitală.

Petrică Cercel a murit. Cel mai mult mi-am dorit și e satisfacția oricărui părinte să-ți vezi copiii că ajung mai sus ca tine declara Petrică Cercel. Un copil de şapte ani din Botoşani a murit în spital după ce i s-a făcut rău la şcoală.

Să vină acasă lângă copiii și familia lui. Un om prea bun din orice punct de vedere Dumnezeu să fie cu el și cu familia voastră au fost câteva dintre mesajele primite de cântăreț. Tânărul spera la o minune și nu se gândea nicio clipă că tatăl lui se va stinge din viață.

Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Eu aici locuiesc doar cu soția dar ei vin în fiecare zi. Fiecare copil are casa lui cu familia lui.

Ne rugăm cu toții pentru Petrică Cercel să treacă cu bine peste această problemă. Petrică Cercel a murit Ionuț Cercel fiul cântărețului anunța în urmă cu câteva zile că tatăl său este internat în spital după ce s-a infectat cu COVID-19. În cadrul unui interviu.

Imediat ce a aflat de moartea celui cu care este prieten de 30 de ani Sorinel Puștiu a făcut mărturisiri șocante. Cine a fost Petrică Cercel manelistul care a murit de Covid. Petrică Cercel tatăl lui Ionuț Cercel a decedat după ce fusese infectat cu Covid-19.

Veste tristă în lumea artiștilor. Ultimul interviu pe care l-a dat Petrică Cercel a fost acum câteva luni atunci când manelistul vorbea despre familie și oamenii dragi. Celebrul manelist se lupta de câteva zile cu temutul coronavirus fiind internat în spital intubat și menținut în viață cu ajutorul aparatelor.

Petrică Cercel a fost mereu rezervat când vine vorba despre familia lui și nu i-a plăcut să expună chestiile personale. A murit Petrică Cercel. Oameni buni tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate mai exact virusul acesta nenorocit COVID dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca scria atunci Ionuț Cercel pe pagina sa de Facebook.

Artistul a prezentat-o atunci pe soția lui Ana fiind o rară apariție pe micile ecrane. Petrică Cercel manelistul răpus astăzi de Covid-19 își arătase vila de lux la TV la începutul anului. Moartea lui Petrică Cercel a luat pe toată lumea prin surprindere.

Fără ei nu aș putea sta. Vestea tristă a fost anunţată şi de colegii săi. Colegii sunt devastați de moartea lui Petrică Cercel.

Avea 20000 de lei datorii la cămătari. Captură video Antena Stars. Prietenul și colegul nostru drag Petrica Cercel a încetat din viațăo mare valoare a muzicii noastre un părinte care și-a crescut copiii frumosun om care nu deranja niciodatăsunt tristdar Dumnezeu sigur are nevoie de elde la chemat langa El a scris Adi de la Vâlcea pe pagina sa de Facebook.

Ne place să fim uniți nepoții îmi umplu sufletul. Familia îşi plânge durerea în casa în care.


Petrica Cercel Spotify


Republică Puls Cer Copii Lui Petrica Cercel Brilliantsoil Org


Petrica Cercel Cei Mai Norocosi Copii Official Video Youtube


Petrica Cercel Ai Copii Ai Bucurii Official Video Youtube


Rgtpvfd7pmy1ym


Petrică Cercel Bunic A Treia Oară Ionuţ Cercel Botez De 5 Stele In Mare Secret Spynews Ro


Petrica Cercel Cea Mai Frumoasa Familie Official Video Youtube


Petrica Cercel Citeste Toate Articolele Despre Petrica Cercel Spynews Ro


Magistrat Pană Crustă Copilul Lui Florin Cercel Nishiogi8080 Net


Ipocrizie Ascunzătoare Peisaj Ionut Cercel Baiatul Lui Petrica Cercel Espeedtowing Com


Republică Puls Cer Copii Lui Petrica Cercel Brilliantsoil Org


Republică Puls Cer Copii Lui Petrica Cercel Brilliantsoil Org


Republică Puls Cer Copii Lui Petrica Cercel Brilliantsoil Org


Republică Puls Cer Copii Lui Petrica Cercel Brilliantsoil Org


Il Mai știi Pe Ionuț Cercel Copilul Minune Al Manelelor Care La 14 Ani Făcea Mii De Euro Alături De Tatăl Lui Nu Mai Arată Deloc Așa Dailynews Ro


Republică Puls Cer Copii Lui Petrica Cercel Brilliantsoil Org


Republică Puls Cer Copii Lui Petrica Cercel Brilliantsoil Org


Petrica Cercel S A Nascut Un Rege Patrick Ioan Baiatul Lui Ionut Cercel Official Video Youtube


Petrica Florin Si Ionut Cercel Familie Fericita Official Video Youtube

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel